Hvordan starter jeg programmer forfra med fjernbetjeningen?

Når du er i gang med at se en film eller en udsendelse, kan du sætte den på pause, hvis du bliver afbrudt. Du kan også starte de fleste programmer forfra, hvis du gik glip af starten, og spole frem og tilbage i tv-programmer, der ligger i tv-arkivet.

Disse knapper skal du bruge:

1. Pause
  2. Start forfra
  3. Spole frem og tilbage
Fjernbetjening på yousee tv boksen
1. Du kan altid sætte en udsendelse på pause, hvis du har behov for det. Du trykker på samme knap igen for at forsætte udsendelsen.
Billede af pause funktion på tv boksen
2. De fleste tv-programmer kan du starte forfra. Så nåede du ikke at se starten af et program, trykker du bare på start forfra. Så får du det hele med.
3. Du kan altid spole frem og tilbage, hvis der er et klip, du vil se eller gense.

Du kan ikke spole frem i tv-programmer, der bliver sendt på tv lige nu.
Spole knap på yousee tv boksen