Hvilke apps er der på tv-boksen?

På denne side kan du finde hjælp, hvis du har denne tv-boks (DSL).

Apps

For at få adgang dine apps skal du trykke menu på fjernbetjeningen. Med piletasterne skal du gå hen til Kanaler & Apps.

Dine apps

Herinde ser du de apps, du har adgang til.

1. YouSee Musik - har du musik med i dit abonnement, kan du lytte til millioner af musiknumre direkte på dit tv.
  2. Vejret - du får hurtigt og nemt adgang til at tjekke vejrudsigten
  3. Netflix - Har du et Netflix-abonnement, så kan du se dine favoritfilm og serier direkte her på YouSee Tv-boksen.