Hvilke apps er der på tv-boksen?

På denne side kan du finde hjælp, hvis du har denne tv-boks (DSL).
Cisco boks med grøn knap i midten

Apps

For at få adgang dine apps skal du trykke menu på fjernbetjeningen. Med piletasterne skal du gå hen til Apps.

Find frem til dine apps på YouSee tv boksen ude i menuen

Dine apps

Herinde ser du de apps, du har adgang til.

1. YouSee Musik - har du musik med i dit abonnement, kan du lytte til millioner af musiknumre direkte på dit tv.
  2. Radio - Du kan læne dig tilbage og lytte til en række af de landsdækkende radiokanaler
  3. Vejret - du får hurtigt og nemt adgang til at tjekke vejrudsigten
  4. Netflix - Har du et Netflix-abonnement, så kan du se dine favoritfilm og serier direkte her på YouSee Tv-boksen.
Her finder du dine apps som YouSee Musik, Netflix og flere på YouSee tv boksen