Se film og serier på din tv-boks

1. For at komme i gang med at se en film eller serie, skal du først trykke på Menu-knappen på din fjernbetjening.

2. Så vælger du Film eller Serier ved hjælp af piletasterne og trykker på OK.

3. Under Film kan du for eksempel vælge Alle Film for at få et overblik over, hvilke film du har adgang til.

4. Tryk på OK, når du har fundet den film, du vil se.

5. Herinde kan du læse mere om filmen ved at vælge punktet Detaljer

6. Tryk på Afspil-ikonet for at starte filmen. Du kan også markere hjertet. Så bliver filmen gemt som en favorit under Min Side.

7. Hvis du vil leje en film i stedet for, vælger du blot punktet Lejefilm ude i menuen.

8. Når du har fundet en film du vil se, kan du enten se en trailer, markere den som favorit ved at markere hjertet, eller du kan markere indkøbskurven for at leje filmen.

9. På næste side markere du punktet, hvor prisen står.

10. Herefter skal du acceptere købsbetingelser for at starte filmen.