Hvad ligger der på Min side?

Tryk på Menu-knappen på din fjernbetjening.
Herefter vælger du Min side med piletasterne og trykker OK på din fjernbetjening.

Under Lejede film, kan du gense de film, du har lejet indenfor de sidste 48 timer.
På Min side på YouSee tv boksen finder du dine lejede film

Under Favoritter finder du de film og serier, du har favoritmarkeret.

De tv pogrammer du har markeret som Favoritter finder du på Min Side på YouSee tv boksen
Under punktet Sidst set  kan du se de film og serier, du har set for nyligt. Så blev du ikke færdig med filmen, kan du altid gå til Sidst set og genoptage afspilningen.
De tv programmer du sidst har set på YouSee tv boksen finder du under Min Side