Hvad bruger jeg Start forfra til?

Du har mulighed for, at starte de fleste tv-programmer forfra, hvis du ikke lige fik det hele med.

Hvis du ser dette ikon ud over et tv-program på din tv-guide, så kan du starte programmet forfra.

Du skal først trykke på OK, for at vælge programmet.

På næste side markerer du Start forfra knappen, og trykker på OK på din fjernbetjening.

Så starter programmet forfra.

Start forfra er kun tilgængeligt på udvalgte kanaler og udsendelser.