Hvad kan jeg med Tv-guiden?

Video: Sådan bruger du Tv guiden på din tv-boks

TV Guide

Tryk TV Guide på fjernbetjeningen. Så får du et overblik over, hvad der bliver sendt lige nu på alle dine kanaler.

Med piletasterne kan du trykke op og ned for at vælge mellem dine kanaler.

Oversigt over dine tv kanaler i tv guiden

Den lysegrønne farve viser, hvad der bliver sendt  på tv lige nu.

Brug piletasten mod højre, for at se, hvad der bliver vist senere.

Se det tv  der bliver sendt lige nu på tv boksen

Start forfra

Gik du glip af starten på et program, der er i gang, kan du starte programmet forfra, hvis du kan se det markerede ikon efter titlen i tv-guiden.

Er der et start forfra ikon kan du starte programmet forfra

Optag en udsendelse

Du kan optage et program ved at trykke på optageknappen på fjernbetjeningen.

Når der er en rød knap ud for programmet, betyder det, at programmet bliver optaget.

Trykker du 2 gange på knappen, optager du alle afsnit, der er i programserien.

Du kan annullere optagelsen ved at trykke én gang til på optageknappen.

Den røde prik viser at programmet bliver optaget