Hvilke apps er der på tv-boksen?

Her kan du se, hvordan du bruger de apps, som er på Humax tv-boksen.

For at få adgang dine apps på tv-boksen, skal du trykke Menu på fjernbetjeningen. Med piletasterne skal du gå hen til Apps.
Her kan du vælge dine apps på tv-boksen

Dine apps

Herinde ser du de apps, du har adgang til.

1. Netflix

Har du et Netflix-abonnement, så kan du se dine favoritfilm og serier direkte her på YouSee Tv-boksen.

Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med Netflix på din tv-boks her

Her kan du vælge Netflix-appen

2. Radio

Du kan læne dig tilbage og lytte til en række af de landsdækkende radiokanaler. Radio-app’en er nem at komme i gang med.

Se hvordan du gør.

Her kan du vælge Radio-appen