Hvor finder jeg indhold til børnene på tv-boksen?

Vi har samlet alle børne-serier og film under menupunktet Børn. Så kan de mindste altid nemt finde frem til deres yndlingsfigurer og serier.

Først trykker du på Menu på din fjernbetjening.

Herefter vælger du menupunktet Børn.

Billede af Boerne indhold menu på yousee tv boks
Vi har sorteret indholdet under en bred vifte af kategorier:

Sidst sete - det er de børneudsendelser, I sidst har set. Nåede børnene ikke at blive færdige med at se en udsendelse, så kan de starte den forfra herinde.

Aktuelt - her ligger de nyeste børneserier.

Figurer - her har vi samlet en række af de populære figurer og deres serier. Så har I nemt adgang til alle afsnit med jeres favoritter.

Børnefilm - her ligger alle de børnefilm, der findes under menuerne Film og Serier.

Børneserier i arkiv - Alle de børneserier, der findes i vores tv-arkiv, finder I herinde.

Live tv for børn - her har vi samlet alt det børne-tv, der bliver vist lige nu.

Billede af de forskellige kategorier i børneunivers på YouSee tv boksen
Når I har valgt en serie, som børnene gerne vil se, så er der 2 muligheder:

Tryk på OK ved Play-ikonet for at starte udsendelsen.

Trykker I på OK ved hjerte-ikonet, så bliver dette grønt. Udsendelsen er nu markeret som favorit, og kan nemt findes frem igen på Min side.
Billede af muligheder i børneunivers på YouSee tv boks
Er der flere afsnit i samme serie tilgængelig, så ligger de til højre for programbeskrivelsen.

Så når det ene afsnit er færdigt, skal I bare klikke på det næste afsnit for at se videre.
Billede der viser, der er flere afsnit tilgængelig på yousee tv boksen