Hvordan bruger jeg funktionerne under Tv?

Her kan du se, hvordan du ser tv på boksen. Du finder hurtigt rundt blandt kanalerne i din tv-pakke og det store tv-arkiv.

1. Først trykker du på Menu på fjernbetjeningen.

2. Brug så piletasten mod højre.
Vælg menupunktet Tv
På næste side ser du de udsendelser, der bliver vist i tv lige nu.

Klik på Mere i bunden, hvis du vil se flere live programmer.

Når du har fundet et program du vil se, trykker du på OK på din fjernbetjening.
Billede af live tv på YouSee tv-boks
På næste side ser du:

1. dine muligheder i forhold til programmet.

2. en kort beskrivelse af programmet.

3. Er det en serie, du har er gået ind på, får du et overblik over, hvilke udsendelser du kan se i arkivet og hvilke afsnit, der er på vej.
Billede af Oversigt at tidligere sendt udsendelser på YouSee tv-boks
Du har en række muligheder for den udsendelse, du har trykket dig ind på.

1. Du kan trykke på afspil-ikonet, for at gå i gang med at se udsendelsen.

2. Ikonet under betyder, at du kan starte programmet forfra, hvis du er gået glip af starten.

3. Det røde ikon gør, at du kan optage programmet  ved at trykke på OK.

4. Hjertet betyder, at du kan favorit-markere programmet. Så kan du altid finde det under Min Side.

5. Klikker du på kanalikonet, så får du et overblik over alle de udsendelser, der ligger i arkivet for den pågældende kanal.
Billede af valgmuligheder før du afspiller et program på YouSee tv-boks
Går du tilbage til tv-menuen, finder du tre menupunkter øverst på siden.

Aktuelt er alle de udsendelser, der bliver vist lige nu. Udsendelserne er fordelt i kategorier.
Programmer der bliver sendt lige nu på tv-boks
Under Programmer finder du alle de udsendelser, der ligger i vores arkiv. De tidligere sendte udsendelser er også fordelt i forskellige kategorier.
Billede af Programmer der har været sendt på YouSee tv-boks
Vælger du Kanaler i arkiv, får du en oversigt over de kanaler, du har i din tv-pakke, der samtidig findes i arkivet. Under hver kanal kan du finde alle de tidligere viste udsendelser, der ligger i arkivet.
Billeder af Kanalerne i arkiv på yousee tv-boks