Hvad ligger der under film og serier?

Har du adgang til vores film og serier i dit abonnement, kan du her se, hvordan du hurtigt kommer i gang med timers spændende og sjov underholdning på tv-boksen.

Først trykker du Menu på din fjernbetjening.

Herefter vælger du enten Film eller Serier.

Under Film kan du se, at vi har opdelt filmene i flere kategorier, som du kan bruge som inspiration.

Aktuelle film kan du for eksempel se nogle af de nyeste filmhits.

Går du ind under Serier, kan du se, at her har vi også inddelt dem i kategorier.

Under Populære serier kan du for eksempel se de serier, der er blevet set mest.

Når du har valgt en film, har du tre valgmuligheder:

1. Trykker du på afspil-ikonet, går filmen selvfølgelig i gang.
  2. Trykker du OK på filmstrimlen, kan du se en trailer af filmen.
  3. Trykker du OK på hjerte-ikonet betyder det, at du favoritmarkerer filmen, og så kan du finde den under Min side.

Går du ind under Serier og vælger én, du gerne vil se, har du to muligheder:

1. Tryk OK på afspil-ikonet for at starte afsnittet.
  2. Tryk OK på hjerte-ikonet, for at gemme afsnittet som favorit på Min side.

Er der flere afsnit i den samme serie tilgængelig, så finder du dem alle sammen til højre for programbeskrivelsen.

Vil du se de andre afsnit, skal du blot markere dem og trykke på OK.