Hvad ligger der under film og serier?

Har du adgang til vores film og serier i dit abonnement, kan du her se, hvordan du hurtigt kommer i gang med timers spændende og sjov underholdning på tv-boksen.

Først trykker du Menu på din fjernbetjening.

Herefter vælger du enten Film eller Serier.
Billede af Film og serier menu på yousee tv boks
Under Film kan du se, at vi har opdelt filmene i flere kategorier, som du kan bruge som inspiration.

I Aktuelle film kan du for eksempel se nogle af de nyeste filmhits.

Billede af menupunkter i film på YouSee tv boks
Går du ind under Serier, kan du se, at her har vi også inddelt dem i kategorier.

Under Populære serier kan du for eksempel se de serier, der er blevet set mest.
Billede af menupunkter på YouSee tv boksen
Når du har valgt en film, har du tre valgmuligheder:

1. Trykker du på afspil-ikonet, går filmen selvfølgelig i gang.
  2. Trykker du OK på filmstrimlen, kan du se en trailer af filmen.
  3. Trykker du OKhjerte-ikonet betyder det, at du favoritmarkerer filmen, og så kan du finde den under Min side.

Billede af play og favirotmarkering på YouSee tv boksen
Går du ind under Serier og vælger én, du gerne vil se, har du to muligheder:

1. Tryk OK afspil-ikonet for at starte afsnittet.
  2. Tryk OKhjerte-ikonet, for at gemme afsnittet som favorit på Min side.

Billede af de forskellige menupunker i Serier på tv boksen
Er der flere afsnit i den samme serie tilgængelig, så finder du dem alle sammen til højre for programbeskrivelsen.

Vil du se de andre afsnit, skal du blot markere dem og trykke på OK.

Billede af at du kan se flere afsnit i en serie på YouSee tv boksen