Hvad ligger der under film og serier på min Humax TV-boks?

Humax tv-boks - Se film og serierSkift valg

Adgang til vores film og serier

Har du adgang til vores film og serier i dit abonnement, kan du her se, hvordan du hurtigt kommer i gang med timers spændende og sjov underholdning på tv-boksen.

1. Først trykker du Menu på din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du enten Film eller Serier.

Billede 1

Film på min Humax Tv-boks

Under Film kan du se, at vi har opdelt filmene i flere kategorier, som du kan bruge som inspiration.

Aktuelle film kan du for eksempel se nogle af de nyeste filmhits.

Billede 2

Når du har valgt en film, har du tre valgmuligheder:

1. Trykker du på afspil-ikonet, går filmen selvfølgelig i gang.

2. Trykker du OK på filmstrimlen, kan du se en trailer af filmen.

3. Trykker du OK på hjerte-ikonet betyder det, at du favoritmarkerer filmen, og så kan du finde den under Min side.

Billede 4

Serie på min Humax Tv-boks

Går du ind under Serier, kan du se, at her har vi også inddelt dem i kategorier.

Under Populære serier kan du for eksempel se de serier, der er blevet set mest.

Billede 3

Når du har valgt en Serie, har du to valgmuligheder:

1. Tryk OK på afspil-ikonet for at starte afsnittet.

2. Tryk OK på hjerte-ikonet, for at gemme afsnittet som favorit på Min side.

Billede 5

Er der flere afsnit i den samme serie tilgængelig, så finder du dem alle sammen til højre for programbeskrivelsen.

Vil du se de andre afsnit, skal du blot markere dem og trykke på OK.

Billede 6