Hvad er forældrekontrol?

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjening. Så går du ned til Indstillinger.

2. Herinde går du til menupunktet Forældrekontrol og trykker på OK.

3. Nu bliver du bedt om at indtaste din kode til Forældrekontrol. Har du ikke selv lavet en kode, så er standardkoden 00004.

4. Du kan lave en personlig kode på Mit YouSee.

5. Når du har indtastet din pinkode, ser du en oversigt over dine tv-kanaler.

6. Så vælger du den tv-kanal, du vil låse.

7. Du låser kanalen ved ved at trykke på OK

8. Du kan se, at kanalen er låst, når der kommer en hængelås frem.

9. Tryk på Tilbage på din fjernbetjening for at afslutte.

10. Hver gang du kommer til en låst kanal, ser du dette billede. Og så indtaster du pinkoden.

Sådan slår du låsen fra på tv-kanalerne.

Vil du fjerne Forældrekontrol-låsen fra dine tv-kanaler, gøres det lige så hurtigt, som når du låser tv-kanalerne.

1. Gå til Lås kanaler i indstillings-menuen
  2. Indtast pinkoden til Forældrekontrol
  3. Gå til den tv-kanal, der skal låses op
  4. Tryk på OK på fjernbetjeningen
  5. Så er tv-kanalen låst op igen.