Hvilke indstillinger er der på boksen?

Her kan du få hjælp til indstillingerne på din tv-boks. Så kan du administrere og personliggøre boksen.

1.  Du kan sortere din tv-kanaler, så de ligger præcis i den rækkefølge du ønsker. Rækkefølgen gælder både på tv-boksen, web, app og Smart TV.
  1.  Det er muligt at låse adgangen til kanaler på tv-boksen med en kode. Her kan du vælge de kanaler du vil sætte under Forældrekontrol.
  1. Du kan ændre skærmformat og opløsning under Skærm, så du får den bedste oplevelse på dit tv.
  • Til nyere fladskærms-tv anbefaler vi 16:9-format og 1080p i opløsning. Har du en YS4000 tv-boks og et tv der understøtter Ultra HD, så kan du vælge 2160p (4k).

1. Avancerede indstillinger er et punkt, som du formentlig ikke skal bruge for ofte.

Her kan du vælge Gendan indstillinger - hvis der opstår større problemer med boksen. Her kan du sætte din tv-boks tilbage til standardindstillingerne uden at slette alle dine optagelser.
  1. System information giver dig et hurtigt overblik over tv-boksens tekniske tilstand og specifikationer.
  1. Har du et Bland Selv-abonnement, så kan du her få adgang til at skifte ud i dine tv-kanaler og streamingtjenester.
  1. I punktet Lyd kan du ændre lydindstillinger, hvis du for eksempel skal bruge surround-sound til dit surround-anlæg.
    Vær opmærksom på, at det så vil være dit surround-anlæg, der kontrollerer lydstyrken i stedet for tv-boksens fjernbetjeningen.
  1. Under Undertekster kan du vælge standardindstillingen for de undertekster du ønsker på dine tv-programmer.
  1. Under Strømbesparelse vælger du, hvilken sparetilstand tv-boksen skal bruge. Der er to tilstande, og du kan vælge, hvor mange timer, der skal gå, før sparetilstanden slår til.
  • Lav – Tv-boksen går i let dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser. Vi anbefaler at du benytter denne tilstand, for at få den bedst mulige oplevelse.
  • Normal – Tv-boksen går i dyb dvale, men vil stadig udføre planlagte optagelser og hente opdateringer automatisk. Denne tilstand kan begrænse tv-boksens funktionalitet og vil betyde en længere opstartstid efter dvale.
  1. Er der kommet en software opdatering til din tv-boks, bliver du altid informeret om det direkte på din tv-skærm.
    Vælger du at udsætte opdateringen, kan du altid gå til Opdatér boksen og søge efter den nyeste opdatering.

Du kan også lave en Genstart af tv-boksen her.