Hjælp til tv og streaming



Hvordan låser jeg mine optagelser, så de ikke bliver slettet?

På denne side kan du finde hjælp, hvis du har denne tv-boks:

Sådan låser du optagede udsendelser

Selvom det er smart, at du nemt og hurtigt kan slette optagelser for at frigøre plads på din tv-boks harddisk, så er jo udsendelser, som man for alt i verden ikke vil slette. Og det er det er heldigvis nemt at styre. Har du udsendelser du ikke ønsker at tv-boksen må slette, skal du nemlig bare låse udsendelsen. Se her, hvordan du gør.

1. Tryk Menu på din fjernbetjening. 

2. Vælg så menupunktet Min side.

3. Vælg punktet Alle optagelser for at finde alle dine optagelser

4. Du skal nu finde den optagelse, du vil låse. Du kan både vælge enkeltstående film eller hele programserier.

5. Når du har fundet den optagelse, som du gerne vil låse, så skal du vælge Hængelåsen og trykke OK.

6. Du kan nu se, at Hængelåsen er blevet blevet lukket. Det betyder, at optagelsen er blevet låst og skulle tv-boksens harddisk blive fuld, så vil denne optagelse ikke blive slettet. Det kan du også se på den lille hængelås, der nu sidder på Slet-ikonet.

Hvis du gerne vil låse optagelsen op igen, skal du bare trykke på Hængelåsen.

Ny oversigt over optagelser

Du kan nu få et bedre overblik over dine optagelser. Nu har du nemlig mulighed for at sortere dem alfabetisk, efter dato eller efter genre.

Du kan også vælge om du vil se billeder eller du ønsker at få vist dine optagelser i listeform. Det kan du nemt skifte imellem ved at bruge menupunktet i højre hjørne.

Del din mening med os

Hvordan vil du vurdere siden?

Karakterer tilbage

Tak for hjælpen

Vi bruger din kommentar til at forbedre yousee.dk.

Find mere hjælp på vores forum eller kontakt os


Bemærk, henvendelser vil ikke blive besvaret.