Hvad kan jeg bruge Min side til?

For at komme til Min side kan du enten trykke på Menu-knappen og derefter vælge Mine side, eller du kan trykke på Min side, hvis din fjernbetjening har den knap.

Billede af Menupunktet Min Side på YouSee tv boks

Under Optagelser finder du alle de programmer, du har optaget på boksen.

Hvis du ikke har prøvet at optage et program endnu, gør du det ved at klikke på tv-guiden to gange. Så kommer du til programoversigten. Her kan du trykke på optage-knappen på fjernbetjeningen, når du står på en kommende udsendelse.

Har du tv-boks til ”tv i flere rum”, så skal du være opmærksom på, at dine optagelser kommer til at ligge lokalt på den tv-boks du planlægger optagelsen på.

Billede af gemte optagelser på YouSee tv bokse
Vil du slette en optagelse, går du ind på det program, du har optaget.

Her markerer du det øverste ikon og trykker på OK.
Billede af hvordan du sletter en optagelse på YouSee tv boks
Vil du gense et program, du næsten lige har set, eller fik du ikke set slutningen?

Under Sidst Sete ligger alle de programmer, du har set for nyligt, så længe de ligger i vores Arkiv.

Så kan du genstarte og spole i udsendelsen, som det passer dig.
Billede af Sidst sete i arkiv på YouSee tv boks

Har du markeret nogle udsendelser som favorit, så finder du dem under Favoritter.

Du favoritmarkerer en udsendelse ved at klikke på den grønne knap på din fjernbetjening, når du står i programoversigten på tv-guiden.

Du kan også markere hjerte-ikonet, når du står på en programbeskrivelse, og trykke på OK. Så har du favoritmarkeret udsendelsen.

Billede af programmer der er favoritmarkeret på YouSee tv boks

Hjælpevideo: Se, hvordan du finder dit gemte indhold på Min side