Hvordan søger jeg indhold frem?

Se her, hvordan du bruger søgefunktionen på tv-boksen, så du nemt kan finde frem til dine yndlings-programmer og -serier.

Du kan søge på tværs af alt det tv-indhold, du har adgang til.

Først trykker du Menu på fjernbetjeningen.

Så markerer du Søg og trykker på OK.
Billede af søge menu på yousee tv boks

Du begynder din søgning ved at bruge piletasterne til at markere et bogstav og trykker på OK.

Jo flere bogstaver, du taster ind, desto nemmere bliver det for boksen at finde resultater frem til dig.

Billede af boksen begynder at søge
Nu begynder resultaterne at dukke op.

Når dit søgeresultat kommer frem på listen, bruger du pilen mod højre og trykker OK.

Så kan du se, om der er afsnit, der bliver sendt lige nu, om der ligger nogle i tv-arkivet, og hvornår de næste afsnit bliver vist.

Billede af de mange søgeresultater på yousee boks