Hvordan får jeg undertekster på?

Der er to måder du kan indstille undertekster på. Enten på overordnet niveau for alle tv-kanaler, eller på enkelt niveau for udsendelser, film og serier.

Indstil undertekster på DRTV, film og serier

1. Først vælger du og starter den udsendelse du vil se.
  2. Tryk på OK-knappen, for at få navigeringsmenuen frem.
  3. Så markerer du ikonet med de tre prikker og trykker på OK.
  1. Med piletasterne kan du nu slå undertekster til og fra.

Indstil undertekster for alle kanaler

1. Først trykker du på Menu-knappen på din fjernbetjening til boksen.
  2. Så vælger du menupunktet Indstillinger
  3. Herinde vælger du punktet Undertekster.
  1. Brug piletasterne til højre eller venstre for at slå underteksterne til og fra.

Det er ikke alle udsendelser, film og serier, hvor man selv kan vælge undertekster. Er der ikke danske undertekster tilgængelig, vil underteksterne blive vist på engelsk.