Har du en YouSee Tv-boks med optagelser i skyen, så kan du gå på opdagelse i alt hvad YouTube har at byde på. Med mere end 50 mio. klip får du masser af underholdning at dykke ned i.

Sådan finder du YouTube

Du finder YouTube under menupunktet Kanaler.

Du kan også zappe dig frem til kanalen med YouTube. Hvis du ikke er tilfreds med kanalplaceringen, kan du gå i Indstillinger og vælge Kanalsortering og derefter vælge den plads du ønsker YouTube skal ligge på.

Hvis du har en konto på YouTube som du bruger på din mobil eller computer, så kan du med fordel logge ind med den.