Hvilke tv-kanaler er der i min tv-pakke?

Se kanaloversigten

Du kan hente kanaloversigt til Grundpakke, Mellempakke, Fuldpakke og Bland Selv som PDF her.

Hent kanaloversigt

Vil du tilkøbe Ekstrakanaler?

Hent pdf'en nedenfor og se det brede udvalg af Ekstrakanaler, du kan tilkøbe til din nuværende tv-pakke,

Se Ekstrakanaler

Find dine tv-kanaler på Mit YouSee

Vil du tjekke, hvilke kanaler der er i din tv-pakke, kan du altid logge ind på Mit YouSee og finde oversigten.

1. Gå til Mit YouSee og log ind.
  2. Klik på Tv i menuen til venstre.
  3. Her får du oversigten over dine tv-kanaler.

Oversigten findes også på appen

Du kan også downloade Mit YouSee appen. Så har du kanaloversigten lige ved hånden.

Når du har hentet appen, logger du ind i appen med dit YouSee Login.

1. Tryk på Tv på forsiden af appen.
  2. På næste side trykker du på Kanaler.
  3. Her er din kanaloversigt.

Du kan downloade appen til iPhone og Android:

Har du ikke tv fra YouSee - endnu?

Har du ikke tv fra YouSee men gerne vil se, hvilke kanaler der er i vores tv-pakker?

Du kan læse mere om vores Bland Selv tv-pakker og se, hvilke kanaler der ligger i Grundpakken.

Se tv-kanaler her