Oversigt over kanaler, der skifter plads

Se kanaloversigten for 2021

Hent kanaloversigten, så du kan se placeringen for tv-kanalerne i 2021.

Kanaloversigten gælder for Grundpakke, Mellempakke og Fuldpakke.

Hent kanaloversigt

Find dine tv-kanaler på Mit YouSee

Vil du tjekke, hvilke kanaler der er i din tv-pakke, kan du altid logge ind på Mit YouSee og finde oversigten.

1. Gå til Mit YouSee og log ind.
  2. Klik på Tv i menuen til venstre.
  3. Her får du oversigten over dine tv-kanaler.

Oversigten findes også på appen

Du kan også downloade Mit YouSee appen. Så har du kanaloversigten lige ved hånden.

Når du har hentet appen, logger du ind i appen med dit YouSee Login.

1. Tryk på Tv på forsiden af appen.
  2. På næste side trykker du på Kanaler.
  3. Her er din kanaloversigt.

Du kan downloade appen til iPhone og Android: