Lej en film på tv-boksen

Du kan leje film direkte på din YouSee tv-boks. Når du har lejet filmen, har du den til rådighed i 48 timer.

1. Først vælger du punktet Lejefilm i menuen til venstre.

2. Vi har på forhånd sorteret lejefilm i forskellige kategorier fx Aktuelle — her finder du alle de nyeste film.

3. Har du en bestemt film i tankerne, kan du også søge den frem ved at trykke på Søg i toppen af menuen.

4. Her bruger du piletasterne for at komme rundt til de forskellige bogstaver. Tryk OK, når du vil vælge et bogstav.

5. Nu begynder de forskellige søgeresultater at dukke op.

6. Når du har fundet den film, du gerne vil se, så trykker du på OK.

7. På næste side kan du vælge at:

• Indkøbskurv: Vælg indkøbskurven for at leje filmen ved at trykke OK
  • Filmstrimmel: Vælg filmstrimlen og klik OK og for at se forfilmen
  • Hjertet: Ved at markere hjertet og klikke OK favoritmarkerer du filmen, så du kan have den liggende på Min side.

8. Vil du leje filmen, trykker du på indkøbskurven, som vist ovenfor.

9. Herefter markerer du punktet i højre side, hvor prisen står. Så trykker du på OK for at acceptere leje af filmen.

Find filmen på Min side

Når du har lejet en film, har du adgang til at se filmen i 48 timer. Du kan altid finde frem til filmen ved at gå til Min side og vælge punktet Lejede film.