Lej en film på tv-boksen

Du kan leje film direkte på din YouSee tv-boks. Når du har lejet filmen. har du den til rådighed i 48 timer.

1. Først vælger du punktet Lejefilm i menuen til venstre.
Her finder du lejefilm på YouSee tv boksen

2. Vi har på forhånd sorteret lejefilm i forskellige kategorier, som for eksempel Aktuelle - her finder du alle de nyeste film.

Kategorier på YouSee tv boksen

3.  Har du en bestemt film i tankerne, kan du også søge den frem, ved at trykke på Søg funktionen i toppen af din menu.

Brug søgefunktionen på YouSee tv boksen

4.  Her bruger du piletasterne for at komme rundt til de forskellige bogstaver.

Tryk på OK, når du skal vælge et bogstav.

5.  Nu begynder de forskellige søgeresultater at dukke op.

Søgeresultater på YouSee tv boksen

6.  Når du har fundet en film du vil se, trykker du på OK.

7. På næste side kan du vælge at:

- Leje filmen ved at trykke OK når du har markeret indkøbskuven

- Se en forfilm ved at vælge filmstrimlen

- Favoritmarkere filmen ved at trykke på OK ved hjertet. Så har du filmen liggende på Min Side.

Se trailer eller favoritmarkér lejefilm

8. Vil du leje filmen trykker du på indkøbskurven som vist ovenfor.

9. Herefter markerer du punktet i højre side, hvor prisen står. Så trykker du på OK for at acceptere leje af filmen.

Ser prisen på din lejefilm

Find filmen på Min side

Når du har lejet en film, har du adgang til at se filmen i 48 timer. Du kan altid finde frem til filmen ved at få til Min Side.

På Min side på YouSee tv boksen finder du dine lejede film