Sådan lejer du film på tv-boksen

Er det første gang, du skal leje en film på boksen, skal du som det første tilmelde dit betalingskort. Så kan vi trække filmlejen via dette kort. Du tilmelder dit betalingskort på vores underholdningsunivers under indstillinger.

Du skal bruge dit YouSee Login for at logge på underholdningsuniverset.

Vil du blot leje filmen med en filmgavekode behøver du ikke tilmelde et betalingskort.

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjening og vælger Kanaler
Vælg Kanaler i menuen
2. Så vælger du punktet Lejefilm Blockbuster og trykker OK på fjernbetjeningen.
Vælg Lejefilm Blockbuster
3. Vi har inddelt vores film i forskellige kategorier, så du nemt kan lade dig inspirere.

Du kan selvfølgelig også bruge vores søgefunktion øverst til venstre, hvis du allerede ved, hvilken film du vil se.
Lejefilm hos YouSee inddelt i kategorier
 4. Når du har fundet en film, du vil se, trykker du OK på fjernbetjeningen.

På næste side er der en kort beskrivelse af filmen og tre ikoner.

De tre ikoner i venstre side er:
  • Indkøbsvognen -  her går du videre for at leje filmen.
  • Filmstrimlen - her kan du se en trailer, før du lejer filmen.
  • Hjertet - dette er favoritmarkeringen. Med denne kan du nemt finde filmen på Min Side, hvis du vil leje den senere.
Markér indkøbsvognen og tryk OK for at leje filmen.

Klik her for at leje film

Sortér efter IMDB bedømmelser

På hjemmesiden imdb.com kan brugerene bedømme film og serier og dermed give karakterer. De karakterer kan du sortere lejefilmene efter på din tv-boks.

1. Først vælger du Genrer.

2. Vælg den genre, du vil kigge i.

3. Så trykker du dig hen til Bedømmelse.

4. Når du markerer en film, kan du se den karakter, som brugerne på imdb.com har givet filmen.

Sådan betaler du for filmene

1. Skal du leje filmen med dit betalingskort, markerer du Betalingskort og trykker på OK.
Lej din film med betalingskort
2. Nu skal der sættes flueben i punktet omkring vilkår og punktet omkring levering af filmen.

Tryk OK på begge punkter for at markere dem.

Tryk til sidst OK, når du står ved Betal med betalingskort.
Sæt flueben i betingelser for at leje film på YouSee tv boksen

3. Som det sidste, skal du indtaste din PIN-kode. Er det første gang, du skal leje en film er din PIN-kode 0000.

Du kan finde din PIN-kode eller ændre den på Mit YouSee.

Når du har indtastet PIN-koden trykker du på OK ved Betal med betalingskort.

Og så går filmen i gang.

Indtaste PIN kode for at leje film på YouSee tv boksen
4. Har du modtaget en filmgavekode, vælger du Gavekode i stedet for Betalingskort og trykker på OK.
Brug Filmgavekort til at leje film hos YouSee
5. Her skal du også acceptere vilkår og levering ved at trykke på OK, indtil der er flueben ved begge punkter.

Tryk herefter på OK ved Betal med gavekode.
Sæt flueben ved betingelser også ved gavekort
6. På sidste side skal du indtaste den 12-cifrede gavekode og afslutte ved at trykke på OK, når du står på Betal med gavekode.

Så kan du læne dig tilbage og nyde filmen.
Indtast din filmgavekode for at leje film