Sådan lejer du film på din Humax tv-boks

Humax tv-boksSkift valg

Er det første gang, du skal leje en film på boksen, skal du som det første tilmelde dit betalingskort. Så kan vi trække filmlejen via dette kort. Du tilmelder dit betalingskort ved at logge ind med dit YouSee Login på play.yousee.dk på en pc.

Du kan finde hjælp til at tilknytte dit betalingskort her.

Vil du blot leje filmen med en filmgavekode behøver du ikke tilmelde et betalingskort.

Tilknyt dit betalingskort på play.yousee.dk

1. Når du er logget ind på play.yousee.dk, skal du først trykke på menupunktet Indstillinger.

2. Så trykker du på Lejefilm.

3. Derefter trykker du på Betalingskort til leje af film.

4. Her vil du kunne tilknytte dit betalingskort.

tilknyt_betalingskort

Lej film på din tv-boks

Når dit betalingskort er tilføjet på play.yousee.dk, vil du kunne begynde at leje film på din tv-boks.

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjening og vælger Kanaler.

YS4000_lejefilm_01
  1. Så vælger du punktet Lejefilm SF Anytime og trykker OK på fjernbetjeningen.

YS4000_lejefilm_02
  1. Vi har inddelt vores film i forskellige kategorier, så du nemt kan lade dig inspirere.

Du kan selvfølgelig også bruge vores søgefunktion i hovedmenuen, hvis du allerede ved, hvilken film du vil se.

Når du har fundet en film, du vil se, trykker du OK på fjernbetjeningen.

YS4000_lejefilm_03
  1. På næste side er der en kort beskrivelse af filmen og tre ikoner.

Indkøbsvognen
    Her går du videre for at leje filmen.

Filmstrimlen
    Her kan du se en trailer, før du lejer filmen.

Hjertet
    Dette er favoritmarkeringen. Med denne kan du nemt finde filmen på Min Side, hvis du vil leje den senere.

Markér indkøbsvognen og tryk OK for at leje filmen.

YS4000_lejefilm_04

Sådan betaler du for filmene med betalingskort

1. Skal du leje filmen med dit betalingskort, markerer du Betalingskort og trykker på OK.

YS4000_lejefilm_05
  1. Nu skal der sættes flueben i punktet omkring vilkår og punktet omkring levering af filmen.

2. Tryk OK på begge punkter for at markere dem.

3. Tryk til sidst OK, når du står ved Betal med betalingskort.

YS4000_lejefilm_06
  1. Som det sidste, skal du indtaste din PIN-kode.

Er det første gang, du skal leje en film er din PIN-kode 0000.

Du kan finde din PIN-kode eller ændre den på Mit YouSee under Tv & Streaming.

2. Når du har indtastet PIN-koden trykker du på OK ved Betal med betalingskort.

Og så går filmen i gang.

YS4000_lejefilm_07

Sådan betaler du for filmene med filmgavekode

1. Har du modtaget en filmgavekode, vælger du Gavekode i stedet for Betalingskort og trykker på OK.

YS4000_lejefilm_08
  1. Her skal du også acceptere vilkår og levering ved at trykke på OK, indtil der er flueben ved begge punkter.

2. Tryk herefter på OK ved Betal med gavekode.

YS4000_lejefilm_09
  1. På sidste side skal du indtaste den 12-cifrede gavekode og afslutte ved at trykke på OK, når du står på Betal med gavekode.

Så kan du læne dig tilbage og nyde filmen.

YS4000_lejefilm_10