Hvordan får jeg Netflix som Bland Selv tv?

Kom i gang med Netflix

1. Åbn Bland Selv under Indstillinger på tv-boksen, appen eller web.
  2. Vælg så Netflix.
  3. Vælg den udgave af Netflix du vil have.

Der er 3 udgaver af Netflix

Vær opmærksom på, at de 3 udgaver koster forskelligt antal point.

Har du allerede en Netflix-konto hos Netflix?

Hvis du allerede har en konto hos Netflix og ønsker du at fortsætte med at bruge den igennem Bland Selv, så kan det godt lade sig gøre. Det er blot lidt besværlig.

Når du vælger Netflix gennem Bland Selv, så skal du nemlig bruge en e-mailadresse til at oprette en Netflix-konto. Og den e-mailadresse må ikke allerede være i brug hos Netflix på en aktiv konto. Er din e-mailadresse allerede i brug, så skal du først afmelde din nuværende kreditkortbetaling hos Netflix og vente, til betalingsperioden er udløbet, før du genbruger mail-adressen og derved fortsætte med dine profiler og lister hos Netflix.

Du kan sagtens oprette en helt ny konto hos Netflix gennem Bland Selv, og derved komme i gang med det samme.

Oprettelse og aktivering af Netflix-konto via mail fra YouSee

Efter du har klikket på linket, skal du indtaste dit YouSee Login.

Du bliver sendt videre til Netflix.

Her skal du vælge den udgave af Netflix, som du valgte under Bland Selv.

Opret dig som bruger ved at indtaste din mail-adresse og valgfri kode.

Så er du i gang

Har du problemer med login på Mit YouSee?

Du skal logge ind på Mit YouSee med det YouSee Login, som er knyttet til dit tv-abonnement.

Hvis du har glemt din adgangskode, så kan du læse mere her.

Login hos Netflix

Når du har tilvalgt Netflix og oprettet en konto, så er du klar til at se Netflix på din tv-boks.

1. Åbn Kanaler
  2. Vælg Netflix
  3. Tryk på Login på skærmen og log ind med dit nyoprettede login. Så er du i gang.

Tip

• Har du brug for hjælp til at bruge Netflix, så kan du finde hjælp på help.netflix.com.
  • Har du problemer med dit abonnement hos Netflix — fx glemt din adgangskode, så kan du finde hjælp på netflix.com/account

Prøv en måned gratis

Som ny bruger hos Netflix, så får man den første måned gratis. Det gør du også, når du vælger Netflix gennem Bland Selv. Når du har valgt Netflix gennem Bland Selv, vil du opleve, at du får prisen på dit valgte Netflix-abonnement tilbage på din næste tv-regning fra YouSee.