Hvordan bruger jeg Netflix på tv-boksen

Du skal bruge piletasterne og OK-knappen på din fjernbetjening til at navigere rundt i Netflix. Du kan også bruge kontrolknapperne nederst på fjernbetjeningen.

1. Først finder du den serie eller film, du vil se.

2. Tryk på OK på fjernbetjeningen, for at gå til programsiden.

Billede af, hvordan du bruger Netflix på din YouSee tv-boks.

3. Vælg Afspil og tryk på OK for at starte.

Pause og spol

Se her, hvordan du bruger knapperne på din fjernbetjening til at pause, spole og starte Netflix indhold forfra på din tv-boks.

Billede af, hvordan du sætter din Netflix på pause på din YouSee tv-boks

Pause - tryk på pause-knappen  i midten, for at sætte programmet på pause.

Sådan spoler du i dit Netflix indhold på YouSee tv-boksen

Spol - brug spoletasterne for at spole frem og tilbage. Trykker du flere gange, spoler du hurtigere. Du stopper spoling ved at trykke på Afspil/Pause knappen.

Lyd og undertekster

Sådan her indstiller du lyd og undertekster på Netflix.

1. Gå til programsiden for det ønskede program.

2. Her går du til Lyd og undertekster og trykker på OK.

3. Herinde indstiller du lyd og undertekster.

Har du ikke Netflix, kan du bestille her