Kan jeg tilføje Netflix indhold til mine favoritter?

Har du fundet en serie eller en film, som du gerne vil se igen, kan du tilføje den til en liste af favoritter. Så kan du hurtigt finde frem til indholdet igen.

Nem adgang til dine favoritter

1. Inde på programsiden markerer du Tilføj til Min Liste, og trykker på OK på din fjernbetjening

2. Du finder Min liste ved at gå til forsiden af din Netflix, og trykke tre gange på pil op.

3. Vil du på et senere tidspunkt fjerne programmet fra listen, går du igen ind på programsiden, og markerer Fjern fra Min liste, og trykker på OK

Vil du gerne have Netflix?

Har du ikke Netflix, kan du bestille her