Kan jeg selv vælge, hvor Netflix ligger på boksen?

Er det første gang du skal bruge dit Netflix abonnement på tv-boksen, kan du begynde med selv at vælge den kanal-plads, du gerne vil have Netflix liggende på.

1. Først trykker du på Menu på din fjernbetjening. Og så vælger du Indstillinger i bunden.

2. Her markerer du Kanalsortering, og trykker på OK.

3.  Så bruger du piletasterne, for at gå ned og markere kanalpladsen, hvor Netflix ligger.

4. Tryk på OK og indtast nummeret på den kanalplads, du vil placere Netflix.

5. Tryk på OK.

6. Nu har Netflix fået en ny kanalplads.

7. Forlad så indstillingsmenuen, og find Netflix på den nye kanalplads.

Sådan logger du ind første gang på Netflix

Har du allerede et abonnement til Netflix, logger du ind med den mailadresse og adgangskode, du allerede bruger til Netflix.

8. Gå til den kanalplads, du lige har valgt til Netflix.

9. Så markerer du Log ind og trykker på OK.

10. På næste side indtaster du din mail-adresse.

11. Markér Næste og tryk på OK.

12. Så indtaster du din adgangskode.

13. Markér Næste og tryk så på OK.

Så er du logget på Netflix via din tv-boks.

Netflix findes både som en kanal-plads og som et menu-punkt under både Film, Serier og Børn på din tv-boks.

Når du ser Netflix via kanal-pladsen, så går du væk fra Netflix ved bare at gå til en anden tv-kanal.

Har du ikke Netflix, kan du bestille her.