Hvordan opretter jeg Netflix abonnement på tv-boksen?

Du har mulighed for at tilkøbe et abonnement til Netflix - direkte fra din YouSee tv-boks. Se her hvordan.

Bemærk, hvis du har eller ønsker Netflix som en del af Bland Selv, så skal du ikke følge denne guide. Læs i stedet denne guide om Netflix som Bland Selv tv.

1. Først skal du finde Netflix i din kanaloversigt.

2. Så markerer du Start din gratis måned med piletasterne på din fjernbetjening, og trykker på OK.

3. Her vælger du, hvilket Netflix abonnement du vil have, og trykker OK.

4. Nu skal du indtaste dit fornavn ved hjælpe af piletaster og OK knappen.

5. Tryk på Næste for at indtaste efternavn og derefter mailadresse.

6. Tryk på Næste for at komme videre til Betalingsoplysninger.

7. På næste side indtaster du dine betalingskort-oplysninger — kortnummer, udløbsmåned, udløbsår og sikkerhedskode.
8. Så markerer du Næste, og trykker OK.

9. Som det sidste markerer du Gennemfør tilmeldingen.

10. Nu kan du gå i gang med dit Netflix abonnement.