Hvordan opretter jeg Netflix abonnement på tv-boksen?

Du har mulighed for at tilkøbe et abonnement til Netflix – direkte fra din YouSee tv-boks. Se her hvordan.

Hvis du har eller ønsker Netflix som en del af Bland Selv, så skal du ikke følge denne guide.

Læs i stedet denne guide om Netflix som Bland Selv tv

1. Først skal du finde Netflix i din kanaloversigt.
  2. Så markerer du Tilmeld dig nu med piletasterne på din fjernbetjening, og trykker på OK.
  1. Her skal du indtaste din mailadresse for at oprette en konto.
  1. Så skal du vælge, hvilken måde du ønsker at betale dit Netflix-abonnement på. Du kan vælge at betale med betalingskort eller over din regning hos YouSee.
  1. Når du har valgt betalingsmetode, vælger du, hvilket abonnement du vil have. Her skal du være opmærksom på, at "Premium" er forvalgt. Hvis du ønsker en anden type abonnement, trykker du Skift abonnement.
  1. Du kan nu skifte mellem et af de tre abonnementer, som Netflix tilbyder. Til sidst trykker du på Fortsæt.
  1. Som det sidste vælger du Start betalt medlemskab.

Du er nu klar til at bruge dit Netflix abonnement.