Hvordan opretter jeg Netflix abonnement på tv-boksen?

Du har mulighed for at tilkøbe et abonnement til Netflix - direkte fra din YouSee tv-boks. Se her hvordan.

1. Først skal du finde Netflix i din kanaloversigt.

2. Så markerer du Start din gratis måned med piletasterne på din fjernbetjening, og trykker på OK.

Sådan opretter du et Netflix abonnement på din YouSee tv-boks

3. På næste side vælger du, hvilket Netflix abonnement, du vil have, og trykker på OK.

Vælg hvilket Netflix abonnement du vil have på din YouSee tv-boks

4. Nu skal du indtaste dit fornavn ved hjælpe af piletaster og OK knappen.

5. Tryk på Næste for at indtaste efternavn og derefter mailadresse.

6. Tryk på Næste for at komme videre til Betalingsoplysninger.

Indtast navn og mail adresse for at oprette Netflix på din YouSee tv-boks

7. På næste side indtaster du dine betalingskort-oplysninger - Kortnummer, udløbsmåned, udløbsår og sikkerhedskode.

Indtast din betalingskort-nummer for at oprette Netflix på din YouSee tv-boks

8. Så markerer du Næste, og trykker på OK.

Indtast dine betalingsoplysninger for at oprette Netflix på din YouSee tv-boks

9. Som det sidste markerer du Gennemfør tilmeldingen

10. Nu kan du gå i gang med dit Netflix abonnement.

Gennemfør oprettelse af Netflix abonnement på din YouSee tv-boks
Har du ikke Netflix, kan du bestille her