Hvordan søger jeg Netflix indhold frem?

Du kan nemt søge på alle serier og film på Netflix.

1. Tryk på pil op på fjernbetjeningen og vælg forstørrelsesglasset.

2. Brug piletasterne og OK-knappen for at indtaste de første bogstaver på den serie eller film, du gerne vil søge frem.

3. Jo flere bogstaver du taster ind, des mere præcis bliver søgeresultatet.

4. Når du har fundet det, du leder efter, markerer du resultatet enten via listen til venstre eller på cover ikonerne til højre.

5. Tryk på OK for at komme i gang med at afspille.