Vælg hvad du skal optage på

Hvordan optager jeg tv-programmer på tv-boksen?

Video: Sådan kan du pause, spole og optage på din tv-boks

Spol hurtigt frem og tilbage

Vil du spole frem eller tilbage i et tv-program, kan du enten bruge spoletastene på din fjernbetjening eller markere spoletasten på tv-skærmen.

Tre-tallet i eksemplet her, betyder at du kan spole 3 gange så hurtigt i forhold til normal afspilningstempo.

Husk, at du kan ikke spole frem i tv-programmer, der bliver sendt lige nu.

Du kan spole hurtigt på YouSee tv boksen

Sådan optager du

Du kan også let optage dine yndlingsudsendelser, hvis du ikke er hjemme, når de bliver sendt.

Når du står på den udsendelse, du vil optage, skal du blot klikke på optage-knappen på fjernbetjeningen. Du vil nu kunne se en rød cirkel på udsendelsen.

Den røde knap viser at et tv program bliver optaget på YouSee tv boksen

Hvis du vil optage alle kommende udsendelser i samme serie, skal du trykke to gange på optage-knappen. Du vil nu se flere røde cirkler på udsendelsen.

Bemærk, at hvis hvert afsnit i en serie har forskellige titler, så bliver de ikke optaget som en samlet serie. I disse tilfælde, skal du selv sætte hvert afsnit til at optage individuelt.

To prikker betyder at hele tv serien bliver optaget på YouSee tv boksen
Vil du ikke optage udsendelsen alligevel, trykker du tre gange på optage-knappen, så den røde cirkel forsvinder.
Annullere optagelse ved at fjerne den røde prik på YouSee tv boksen