Vælg hvad du skal optage på

Hvordan optager jeg på tv-boksen?

Her kan du se, hvordan du med få klik kan optage et eller flere tv-programmer og gemme dem på tv-boksen.

Når du vil optage en eller flere udsendelser i samme programserie, skal du bruge den røde optage-knap på fjernbetjeningen til din tv-boks.

1.  Du kan planlægge dine optagelser ved at klikke to gange på Tv guide-knappen på din fjernbetjening.

2. Klik hen til den udsendelse, du vil optage, og tryk én gang på optage-knappen.

3. Nu kommer der en rød prik på det pågældende program.

4. Vil du optage en hel programserie, trykker du to gange på optage-knappen.

5. Nu kan du se to røde prikker på siden. Det betyder, at alle kommende tv-programmer i serien vil blive optaget.

6. Du finder dine optagelser ved at trykke på Min side på fjernbetjeningen.

7.Min side ligger alle de udsendelser, du har optaget, under menupunktet Optagelser.

8. Har du brug for at slette nogle af dine optagelser igen, skal du bare gå ind på den pågældende optagelse og markere papirkurven, og trykke OK på din fjernbetjening.

9. Har du brug for at slette alle dine optagelser, vælger du menupunktet Indstillinger i venstre side.

10. Her vælger du menupunktet Optagelser.

11. Så markerer du Slet alle optagelser, og trykker OK på fjernbetjeningen.

12. Så er alle optagelser slettet.