Vælg hvad du skal optage på

Hvordan optager jeg på tv-boksen?

Her kan du se, hvordan du med få klik kan optage et eller flere tv-programmer og gemme dem på tv-boksen.

Når du vil optage en eller flere udsendelser i samme programserie, skal du bruge den røde optageknap på fjernbetjeningen til boksen.

Billede af optageknappen på YouSee boksens fjernbetjening
1. Du kan planlægge dine optagelser ved at klikke to gange på Tv guide-knappen på din fjernbetjening.

2. Klik hen til den udsendelse, du vil optage, og tryk én gang på optage-knappen.

3. Nu kommer der et rødt ikon på det pågældende program.
Billede af at man optager en udsendelse på YouSee tv boks
3. Vil du optage en hel programserie, trykker du to gange på overtage-knappen.

4. Nu kan du se to røde ikoner på siden. Det betyder, at alle kommende tv-programmer i serien vil blive optaget.
Billede af optage flere udsendelser på YouSee tv boks
5. Du finder dine optagelser ved at trykke på Min Side på fjernbetjeningen.

6. Herinde ligger alle tv-programmerne i menupunktet Optagelser.
Billede af gemte optagelser på YouSee tv bokse
7. Har du brug for at slette nogle af dine optagelser igen, skal du bare gå ind på den pågældende optagelse og markere papirkurven, og trykke OK på din fjernbetjening.
8. Har du brug for at slette alle dine optagelser, vælger du menupunktet Indstillinger i venstre side.
Billede af Indstillings menu på yousee tv boks
9. Her vælger du menupunktet Optagelser.
Billeder af menupunktet optagelser på YouSee boksen
10. Så markerer du Slet alle optagelser, og trykker OK på fjernbetjeningen.

11. Så er alle optagelser slettet.
Billede af hvor du sletter optagelser på YouSee tv-boksen