Vælg hvad du skal optage på

Kan jeg optage tv-programmer på min pc?

Du skal være logget ind på YouSee for at kunne bruge tv-guiden til at optage programmer.

Sådan planlægger du en optagelse i tv-guiden

Klik på Tv og herefter Tv guide i toppen

2. Find det program i tv-guiden, som du gerne vil optage, og klik på navnet for at åbne programsiden.

3. Så klikker du på pilen for at åbne menuen.

4. Klik optag-knappen (den runde cirkel med en prik i midten). Du får nu mulighed for at optage en enkelt udsendelse eller lave en serieoptagelse.

5. Klik på Optag udsendelse, hvis du ønsker at planlægge en enkeltoptagelse, hvorefter du vil se en rød markering ud for den valgte udsendelse.

Eller vælg Optag serie, hvis du ønsker at optage hele serien.

En serieoptagelse betyder, at udsendelsen vil blive planlagt som optagelse både på den valgte dag og på alle dage fremover, hvis udsendelsen bliver sendt på cirka samme tidspunkt.

6. Hvis du har valgt Optag serie, vil det være vist med en dobbelt rød cirkel i oversigten, ligesom det også vil fremgå ud for fremtidige udsendelser.

Find dine planlagte optagelser

1. Dine planlagte optagelser finde du ved at gå til Min side.

2. Så vælger du fanen Planlagte optagelser.

Herinde kan du vælge ud fra dato, titel og kanal.

Der kommer ingen optag-knap?

Hvis du ikke kan se optag-knappen, når du åbner et program, kan det være fordi dit YouSee Login, ikke giver dig de nødvendige rettigheder.

Hvis du er logget ind, skal du sikre dig, at dit YouSee Login og dit tv-abonnement er koblet sammen, dvs. at dit tv-abonnement er tilføjet dit YouSee Login.

Sådan tilføjer du dit abonnement til dit YouSee Login.

Antallet af planlagte optagelser afhænger af dine datastrømme

Antallet af optagelser du kan sætte i gang samtidig afhænger af, hvor mange tilgængelige datastrømme du har. Hvis du har en Cisco tv-boks med Se og Optag, så har du minimum to datastrømme. Du kan så planlægge to optagelser samtidig. Du skal dog være opmærksom på, at du i så fald ikke kan se en tredje udsendelse på tv'et på samme tid.

Er du i tvivl om, hvor mange datastrømme du har, kan du prøve at planlægge mange optagelser én gang. Du får at vide, at alle datastrømme er i brug, når du ikke har flere tilgængelige datastrømme.