Skift pinkoder til din tv-boks

Der findes 2 forskellige pinkoder, som du kan bruge på tv-boksen. Vi viser her, hvordan du ændre dem.

Vi benytter pinkoder, for at gøre det lidt mere sikkert, at overlade tv-boksen til de mindste i familien. Som standard er begge pinkoder sat til "0000", så det kan være en god idé at ændre dem til en mere personlig kode.

Den ene pinkode skal du bruge, når du lejer film. Du kan læse her, hvordan du lejer film på tv-boksen. Den anden pinkode skal du bruge, hvis du sætter Forældrekontrol på dine tv-kanaler. Du kan læse her, hvordan du bruger Forældrekontrol på tv-boksen.

For at skifte pinkoder, skal du gøre følgende:

1. Log ind i Mit YouSee
  1. Under Tv, skal du finde sektionen for Indstillinger. Her kan du skifte både pinkode til filmleje og forældrekontrol. Indtast din nye pinkode og tryk på Bekræft ændring.
  1. Nu er din nye kode aktiv, og du kan bruge den på tv-boksen.