Vælg hvor du vil se YouSee Premierefilm

Hvor finder jeg YouSee Premiere filmen på min tv-boks?

Du har adgang til YouSee Premiere på dit tv, hvis du har en Cisco tv-boks eller en Humax tv-boks. Her kan du se hvordan du finder YouSee Premiere på din tv-boks.

Hvis du har en Cisco tv-boks

Find filmen

1. Først trykker du Menu på din fjernbetjening.
  2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Lejefilm i menuen.
  3. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK med fjernbetjeningen.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

Hvis du har en Humax tv-boks

Find filmen

1. Først trykker Menu på din fjernbetjening
  2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Kanaler i menuen
  3. Her skal du vælge Lejefilm Blockbuster
  4.  Find månedens YouSee Premiere og tryk OK på fjernbetjeningen

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.