Vælg hvor du vil se YouSee Premierefilm

Hvor finder jeg YouSee Premiere filmen på min tv-boks?

Du har adgang til YouSee Premiere på dit tv, hvis du har en Cisco tv-boks eller en Humax tv-boks. Her kan du se hvordan du finder YouSee Premiere på din tv-boks.

Hvis du har en Cisco tv-boks

Cisco tv-boks med harddisk

Find filmen

1. Først trykker du Menu på din fjernbetjening.
  2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Lejefilm i menuen.
  3. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK med fjernbetjeningen.

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

Tryk afspil på månedens YouSee Premiere

Hvis du har en Humax tv-boks

Humax tv-boks

Find filmen

1. Først trykker Menu på din fjernbetjening
  2. Herefter bruger du piletasterne for at komme til Kanaler i menuen
  3. Her skal du vælge Lejefilm Blockbuster
  4. Find månedens YouSee Premiere og tryk OK på fjernbetjeningen

Du kan kende filmen på skråbåndet med teksten YouSee Premiere.

Tryk afspil på månedens YouSee Premiere