Hvor ligger radiokanalerne på tv-boksen?

Det er nemt at bruge din tv-boks fra YouSee som radio. Her viser vi, hvordan du gør.

1. Tryk på menu på din fjernbetjening og vælg så menupunktet Kanaler.
Vælg menupunktet Apps med din fjernbetjening
2. Du kan nu se en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester du har på din tv-boks. Vælg Radio og tryk OK på fjernbetjeningen.
Vælg så appen Radio
3. Her kan du se alle de radiokanaler, du kan lytte til. Vælg den radiokanal du vil høre og tryk OK

Det fungerer nøjagtigt som en almindelig radio, hvor du hører udsendelserne live. Det betyder også, at du ikke kan spole i udsendelserne eller høre gamle, arkiverede udsendelser.

Du skal være opmærksom på, at radioen har en pauseskærm. Det vil sige, at skærmen bliver sort efter et minut imens radioen spiller. Du vækker skærmen igen, ved at trykke på en vilkårlig tast på din fjernbetjening. Og radioen fortsætter selvfølgelig med at spille selvom der er pauseskærm.
Du kan nu se alle de radiokanaler, du kan høre
4. Har du en Humax tv-boks, så har du også mulighed for at favoritmarkere dine yndlingsradiokanaler.
Humax tv-boks
5. Vælg den kanal du vil tilføje til dine favoritter, og tryk på den grønne knap på fjernbetjeningen. Den valgte kanal er nu blandt dine favoritkanaler og ligger nu i venstre side af skærmen, hvor du nemt og hurtigt kan finde dem.
Du har også mulighed for at markere dine yndlingskanaler