Hvor ligger radiokanaler på mit tv?

Bemærk: På visse tv er radiokanalerne placeret fra kanalplads 1701 og opefter.

Kanalplads

Radiokanal

701 DR P1
702 DR P2 Klassisk
703 DR P3
704 DR P4 København
705 DR P5
706 DR P6 Beat
707 DR P7 Mix
708 DR P8 Jazz
721 Radio24Syv
726 Radio Klassisk
731 NOVA FM
732 Radio 100 FM
733 The Voice
734 Pop FM Dansk
743 SV-P2 Svensk
751 NDR 1 Tysk
753 NDR Kultur Tysk
755 Schleswig-Holstein

Radiokanalerne på din radio

Bruger du en stue-antenne i din radio, for at høre dine radiokanaler, varierer frekvenserne afhængig af, hvor du bor. Der findes flere hjemmesider, der forklarer, hvilke frekvenser radiokanalerne ligger på, der hvor du bor. Du kan blandt andet bruge hjemmesiden dkradio.dk, hvor du finder en oversigt over alle danske radiokanaler.