Hvor vil du finde streamingtjenesterne?

Hvor ligger mine streamingtjenester på appen?

2. Når du er logget ind, kan du klikke på menuen i toppen af siden i venstre hjørne.

3. Vælg nu Kanaler i menuen.

4. Du kan nu se en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester du har.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre.
Sammen med streamingtjenesterne Disney Xtra, Nick + og National Geographic +, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjensterne:

• Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
  • Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.
  • National Geographic
  • Nat Geo People
  • Nat Geo Wild