Hvor vil du finde streamingtjenesterne?

Hvor ligger mine streamingtjenester på appen?

1. Du skal starte med at logge ind i YouSee Tv & Film app'en med dit brugernavn og adgangskode

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login
Skriv din adgangskode for at logge ind i app'en
2. Du skal nu trykke på menuen i venstre hjørne.
Vælg menuen oppe til venstre
3. Tryk nu på Kanaler.
Vælg Kanaler

4. Du kan nu se en oversigt over alle kanaler og streamingtjenester du har.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre.
Sammen med streamingtjenesterne Disney Xtra, Nick + og National Geographic +, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjensterne:

Der følger flere tv kanaler med, når du vælger Disney som streamningtjeneste hos YouSee
  • Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
Du får flere tv-kanaler med Nick+ som streamingtjeneste hos YouSee
  • Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.
Der er ekstra tv-kanal indhold med Natgeo i din Bland Selv pakke hos yousee
  • National Geographic
  • Nat Geo People
  • Nat Geo Wild
Streamingtjenesterne finder du under menupunktet Kanaler. Og tv-kanalerne finder du i din tv-guide, præcis som normalt med tv-kanaler.