Hvor vil du finde streamingtjenesterne?

Hvor finder jeg streamingtjenesterne på min tv-boks?

Vi kan ikke hjælpe dig med at vælge, hvilken film eller streamingtjeneste fra vores store udvalg, du skal bruge din tid på. Men vi kan hjælpe dig med at finde derhen.

1. Du starter med at trykke Menu på din fjernbetjening.
  2. Du skal nu vælge menupunktet Film. Hvis du er mere i humør til en serie, så skal du vælge Serier i stedet.
  1. På forsiden af Film, finder du de film du har adgang til. Vælg den film du gerne vil se med piletasterne og tryk OK.

1. Du kan også gå lidt ned på siden til Kanaler, trykke OK på fjernbetjeningen og her vælge en af de pakker eller streamingtjenester du har adgang til, fx HBO eller DRTV.

1. Det er altid svært, når der er for mange gode valg. Når du har lagt dig fast på, hvilken film du skal se, så har du mulighed for at læse lidt info om filmen, inden du går i gang. Når du er klar til at se filmen, skal du bare trykke på Afspil.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre. Sammen med streamingtjenesterne Disney Pakken, Nick + og National Geographic Now, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.
Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjenesterne:

• Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
  • National Geographic
  • Nat Geo Wild
  • Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.