Hvor ligger mine streamingtjenester på Humax tv-boksen?

Humax tv-boksSkift valg

For at få adgang til C More eller Viaplay på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

Find dine streamingtjenester

1. Tryk på Menu på din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du Kanaler i menuen med piletasterne og trykker på OK på fjernbetjeningen.

menu_ys4000
  1. Her finder du alle dine streamingtjenester. Markér din streamingtjeneste, og tryk OK for at åbne for pakkens univers af film og serier.

kanaler_ys4000

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre. Sammen med streamingtjenesterne Disney Pakken, Nick + og National Geographic Now, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjenesterne

streamingtjenester