Hvor vil du finde streamingtjenesterne?

Hvor ligger mine streamingtjenester på tv-boksen?

Bemærk, for at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viasat Film på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

1. Tryk på menu på din fjernbetjening.

2. Herefter vælger du Kanaler og trykker på OK.

Vælg Kanaler

3. Her finder du alle dine streamingtjenester. Markér din streamingtjeneste, og tryk OK for at åbne for pakkens univers af film og serier.

Oversigt over tjenester

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre.
Sammen med streamingtjenesterne Disney Xtra, Nick + og National Geographic +, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjensterne:

Der følger flere tv kanaler med, når du vælger Disney som streamningtjeneste hos YouSee
  • Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
Du får flere tv-kanaler med Nick+ som streamingtjeneste hos YouSee
  • Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.
Der er ekstra tv-kanal indhold med Natgeo i din Bland Selv pakke hos yousee
  • National Geographic
  • Nat Geo People
  • Nat Geo Wild
Streamingtjenesterne finder du under menupunktet Kanaler. Og tv-kanalerne finder du i din tv-guide, præcis som normalt med tv-kanaler.