Hvor vil du finde streamingtjenesterne?

Hvor ligger mine streamingtjenester på tv-boksen?

For at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viaplay på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

1. Tryk på Menu på din fjernbetjening.
  2. Herefter vælger du Kanaler i menuen med piletasterne og trykker på OK på fjernbetjeningen.
  1. Her finder du alle dine streamingtjenester. Markér din streamingtjeneste, og tryk OK for at åbne for pakkens univers af film og serier.

Streamingtjenester, der også giver dig ekstra tv-kanaler

Når du i Bland Selv vælger de streamingtjenester og tv-kanaler du ønsker, er der nogle af tjenesterne der er lidt mere specielle end andre. Sammen med streamingtjenesterne Disney Xtra, Nick + og National Geographic Now, følger der nemlig tv-kanaler, ud over de film og serier streamingtjenesterne indeholder.

Se her, hvilke ekstra tv-kanaler, der følger med streamingtjenesterne:

• Nickelodeon
  • Nicktoons
  • Nick Jr.
  • Disney Channel
  • Disney XD
  • Disney Junior
  • National Geographic
  • Nat Geo Wild