Hvordan kan jeg se TV 2 på appen, når jeg ikke er hjemme?

Som udgangspunkt er det på grund af TV 2’s rettigheder ikke mulig at se TV 2 på YouSee Tv & Film-app’en eller websitet, med mindre du er på dit YouSee Bredbånd.

Afhængig af dit abonnement kan du tilkøbe TV 2 Ude som et selvstændigt abonnement til 5 kr. om måneden. Ring til kundeservice på 70 70 40 40 for at høre mere.

Du kan også købe TV 2 Ude ved at gå ind på Mit YouSee under Tv.

Med et TV 2 Ude abonnement får du TV 2 og den TV 2 regions-kanal fra det område, hvor du bor. Du kan altså se regionale indslag fra dit område på din iPad eller telefon, selvom du befinder dig i andre dele af landet.

Når du har købt adgang til TV 2 Ude, kan du afspille og starte programmet forfra, når du er udenfor hjemmet.