Hvordan kan jeg se TV 2 på appen, når jeg ikke er hjemme?

Som udgangspunkt er det på grund af TV 2’s rettigheder ikke mulig at se TV 2 på YouSee Tv & Film-app’en eller websitet, med mindre du er på dit YouSee Bredbånd.
Til gengæld kan du tilkøbe TV 2 Ude som et selvstændigt abonnement til 5 kr. om måneden. Abonnementet forudsætter kun, at du har et andet TV 2-produkt hos YouSee. Der er hverken binding eller opsigelsesperiode.

Du køber TV 2 Ude ved at ringe til kundeservice på 70 70 40 40.

Du kan selv vælge den region du ønsker. Som udgangspunkt viser TV 2 Ude regionale indslag fra TV 2 Lorry, selvom du befinder dig i andre dele af landet.

TV 2 Ude ligger på en anden kanalplads end din normale TV 2 kanal. Du finder den sidst i din kanalliste og til sidst i tv-guiden.

Når du har købt adgang til TV 2 Ude, kan du afspille og starte programmet forfra, når du er udenfor hjemmet.