Sådan bruger du tv-arkiv

Har du et YouSee tv-abonnement med en tv-boks, så har du også adgang til det store tv-arkiv.

Herunder kan du se, hvordan du finder tv-arkivet på app, web og tv-boks. Se, hvordan du pauser, spoler, og starter programmerne forfra.

Udløbsdato for programmer

De fleste tv-kanaler giver adgang til deres tv-programmer i op til 30 dage, når de har været sendt, men det varierer fra kanal til kanal og fra program til program. Derfor kan du opleve, at noget indhold kun er tilgængeligt i fx 48 timer eller en uge.

Du kan altid se på det enkelte program, hvor længe det kommer til at ligge i arkiv.