Sådan bruger du tv-arkiv

Funktioner i tv-arkivet hos YouSee

Med tv fra YouSee har du adgang til det store tv-arkiv.

De fleste tv-kanaler giver adgang til deres tv-programmer i på til 30 dage. Her kan du se, hvordan du finder tv-arkivet på app, web og tv-boks. Se, hvordan du pauser, spoler, og starter programmerne forfra.

Humax tv-boks

Har du denne tv-boks, så klik på linket, og så hvordan du kommer i gang med tv-arkivet.

Læs mere om tv-arkiv på Humax

Billede af Humax tv-bokse hos YouSee
Cisco tv-bokse fra YouSee

Cisco tv-boks

Har du denne Cisco tv-boks, er det her du finder hjælp til at bruge arkivet.

Læs om tv-arkiv på Cisco

Tv-arkiv på app og web

Vil du helst på tv-arkivet på YouSee Tv & Film appen eller på tv.yousee.dk? Så er det her, du finder hjælpen.

Læs mere om arkiv på app og web

Se YouSee tv på app og web