Hvordan ser jeg TV 2 PLAY gennem Bland Selv?

1. Du får adgang til alle TV 2 kanaler og et udvalg af tv-arkivet direkte på din YouSee Tv-boks, på YouSee Tv & film-appen og på tv.yousee.dk.
  2. Du får en mail med information om, hvordan du kommer i gang med TV 2 PLAY-appen. På TV 2 PLAY får du nemlig det fulde tv-arkiv og on demand-indhold.

Opret adgangskode

Du får en mail fra TV 2 PLAY, så du kan oprette en adgangskode. Klik på Opret nu i mailen for at komme videre.

Se al on demand på TV 2 PLAY appen

Når du har oprettet adgangskoden, henter du TV 2 PLAY-appen fra App Store eller Google Play og logge ind med din mailadresse og din nye adgangskode. Her får du adgang til det fulde tv-arkiv og on demand-indhold.

Her finder du tv-kanalerne

På din tv-boks, på YouSee Tv & Film-appen og på tv.yousee.dk, finder du TV 2 PLAY under menupunktet Kanaler.

Har du TV 2 PLAY i forvejen eller har du tidligere haft?

• Har du tidligere haft TV 2 PLAY, og du har registreret den samme mailadresse hos YouSee, så vil du blive genkendt af TV 2 PLAY og modtage en mail om, at din bruger er genaktiveret.
  • Har du et abonnement hos TV 2 PLAY, (ikke Favorit + Sport), som du bruger. Så skal du selv opsige dit gamle abonnement hos dem, efter du har modtaget en mail fra TV 2 Play om oprettelse af adgangskode.
  • Har et Favorit + Sport-abonnement hos TV 2 PLAY. Så vil abonnement blive overtaget af YouSee, og du vil køre videre på den konto, du allerede bruger hos TV 2 PLAY.

Dine fordele med TV 2 PLAY i Bland Selv

• Se TV 2’s kanaler i YouSee Tv & Film-appen, uden at være på en internetforbindelse fra YouSee. (TV 2 Ude)
  • Spole frit i arkivudsendelser og programmer du har startet forfra.
  • 2 brugere kan se TV 2 PLAY på samme tid.