Sådan bruger du YouSee Tv & Film på Android TV

Du skal være opmærksom på, at YouSee Tv & Film IKKE virker på de Philips TV, der blot bruger en variant af Android-styresystemet, fx Android Platform TV, men kun på Philips Smart TV der kører Android TV.

YouSee Tv & Film er tilgængelig på tv-bokse med Android TV eller tv-skærme med Android TV-styresystem, for eksempel Sony eller Philips.

Så har du et Android TV, for eksempel dit sommerhus, så kan du se alle dine tv-kanaler og de film og serier der er inkluderet i dit tv-abonnement.

1. På dit Android TV skal du gå i Google Play.
  1. Her skal du søge på YouSee, og så vælger du YouSee Tv & Film appen og installerer den.
  1. Herefter åbner du appen og logger ind. Du logger ind med dit YouSee Login.
    Hvis du ikke kender dit YouSee Login, kan du finde det her.
  2. Indtast brugernavn og tryk på Næste. Indtast så adgangskoden og tryk på Næste igen. Tryk på Login, og så er du i gang.
  1. I venstre side af appen finder du menuen med de menupunkter, du kender fra vores tv-bokse.
    Du finder menuen ved at trykke på tilbage-knappen på din fjernbetjening, eller ved at navigere helt ud til venstre med piletasterne.

Appen har nogle begrænsninger i forhold til YouSee tv-boksen. Vi har samlet nogle spørgsmål omkring app’en til Android TV her: