Har du en tv-boks fra YouSee derhjemme, kan du også finde det samme indhold på Android TV eller tv-skærme med Android TV-styresystem (for eksempel Sony eller Philips).

Så har du Android TV i andre rum i boligen eller for eksempel dit sommerhus, så kan du nu se dine tv-kanaler, film og serier andre steder, selvom du ikke har din tv-boks tilsluttet disse tv.

1. På dit Android TV skal du gå i Google Play.

2. Her skal du søge på YouSee, og så vælger du YouSee Tv & Film appen og installerer den.

3. Herefter åbner du appen og logger ind.

Du logger ind med dit YouSee Login.

Hvis du ikke kender dit YouSee Login, kan du finde det her

4. Indtast brugernavn og tryk på Næste. Indtast så adgangskoden og tryk på Næste igen. Tryk på Login, og så er du i gang.

5. På forsiden af appen finder du Mest sete på tv lige nu.

6. Nedenunder finder du menuen.  Her finder du de menupunkter,  som du allerede kender fra tv-boksen.
App’en har nogle begrænsninger i forhold til YouSee tv-boksen. Vi har samlet nogle spørgsmål omkring app’en til Android TV her: