Har du tv fra YouSee, så har du også mulighed for at benytte YouSee Tv & Film på Apple TV4. Det vil sige at du kan benytte YouSee Tv & Film på Apple TV4, som en ny mulighed for at se dine tv-kanaler, film og serier. YouSee Tv & Film kan kun tilgås på Apple TV4.

Hent appen på Apple TV4

På Apple TV skal du åbne App Store. Her skal du søge efter YouSee, vælge Tv & Film appen og hente den.

Sådan logger du ind

Når du har installeret appen og starter YouSee Tv & Film første gang, skal du logge ind med dit YouSee login. Du skal benytte det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement.

Indtaste dit brugernavn og din adgangskode og tryk på "Log ind". Så er ud i gang.

Hvis du er i tvivl om hvilket login du skal bruge, kan du finde det her

Sådan bruger du appen

På forsiden finder du det mest sete tv lige nu.

Nederst finder du menuen. Her finder du alt det indhold du har adgang til, fordelt på Tv, Film, Serier og Børn.