Hvordan finder jeg YouSee Play-appen på LG TV?

LG TVSkift valg

Se her, hvordan du kommer i gang med YouSee Play-appen på dit LG TV.

Kom igang med YouSee Play-appen på dit LG TV

1. Åbn LG Content Store i hjemme-menuen.

2. Tryk hen til forstørrelsesglasset og søg på YouSee.

3. Vælg YouSee Play-appen

4. Herefter ser du YouSee Play-appen på listen over apps.

OBS: Menuen på dit tv kan se anderledes ud end nedenstående billede.

Du kan finde hjælp til hvordan du installerer apps på dit tv, i manualen der fulgte med dit tv eller på lg.com/dk.

image

Herefter ser du YouSee Play-appen på listen over apps.

1. Log ind med dit YouSee Login. Brug det login, der er tilknyttet dit tv-abonnement.

2. Indtast brugernavn og adgangskodekode.

3. Tryk på Log ind for at komme i gang.

Samsung_SmartTV_01

OBS: Hvis du er i tvivl om hvilket login du skal bruge, kan du finde det her.

Sådan bruger du appen

På forsiden finder du det mest sete i tv lige nu.

Trykker du på pil til venstre på din fjernbetjening, eller vælger pilen i toppen af skærmen, åbner du menuen.

I menuen finder du de punkter du kender fra din tv-boks.

LG_SmartTV_02 2

Sådan fjerner du YouSee Play-appen

1. Tryk på "Huset" på fjernbetjeningen.

2. Marker YouSee Play-appen.

3. Hold OK-knappen på fjernbetjeningen inde i ca. 3 sekunder. Herefter frigøres YouSee-appen fra menuen.

4. Tryk "pil ned" en gang, så appen får et lille kryds over sig.

5. Tryk "pil op" en gang, så der vises et lille ansigt.

6. Tryk "OK" på fjernbetjeningen og svar "Ja" til at slette appen.

Spørgsmål og svar

Appen har nogle begrænsninger i forhold til YouSee tv-boksen. Vi har samlet nogle spørgsmål omkring appen til LG Smart TV her:

Er du tv-kunde med tv gennem antennestikket, så er der ikke længere krav om tv-boks i abonnement, for at kunne bruge appen til LG Smart TV. Er du tv-kunde og modtager tv gennem telefonstikket eller via fiber, så følger der altid en tv-boks med i abonnementet.

Du skal som minimum have et tv-abonnement fra YouSee, samt en stabil internetforbindelse. Vi anbefaler som minimum 20 Mbit internetforbindelse.

Du kan installere YouSee Play-appen på LG Smart TV fra 2019 (WebOS 4) og nyere.

Du skal bruge dit YouSee Login til at logge ind i appen. Har du flere logins, skal du bruge det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement.

Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.

YouSee Play-appen til LG Smart TV er ikke det samme som din YouSee Tv-boks. Der vil være funktioner der ikke findes i appen til LG Smart TV. Appen er i konstant udvikling, og det er derfor vigtigt, at du husker at opdatere appen.

Ja. Du skal blot have et LG Smart TV med WebOS4 eller nyere og en internetforbindelse der er hurtig og stabil nok. Helst gerne 20 mbit internetforbindelse.

1. Start med at finde den film eller serie, du gerne vil se.

2. Så trykker du på ikonet med de tre prikker til højre i kontrolpanelet.

3. Nu kan du vælge de undertekster, du ønsker. Vælg fx dansk (fremmedsprog) eller dansk (hørehæmmede).