Hvordan finder jeg YouSee Tv & Film appen på LG?

Se her, hvordan du kommer i gang med YouSee Tv & Film appen på dit LG TV:

• Åbn LG Content Store i hjemme-menuen.
  • Tryk hen til forstørrelsesglasset og søg på YouSee.
  • Vælg YouSee Tv & Film-appen.

Menuen på dit tv kan se anderledes ud end nedenstående billede.

Du kan finde hjælp til hvordan du installerer apps på dit tv, i manualen der fulgte med dit tv eller på lg.com/dk.

Herefter ser du YouSee Tv & Film appen på listen over apps.

Når du åbner appen første gang skal du logge ind.

• Log ind med dit YouSee Login.
  • Brug det login, der er tilknyttet dit tv-abonnement.
  • Indtast brugernavn og adgangskodekode.
  • Tryk på Log ind for at komme i gang.

(Hvis du er i tvivl om hvilket login du skal bruge, kan du finde det her.)

Sådan bruger du appen

På forsiden finder du det mest sete i tv lige nu.

Trykker du på pil til venstre på din fjernbetjening, eller vælger pilen i toppen af skærmen, åbner du menuen.

I menuen finder du de punkter du kender fra din tv-boks.

Appen har nogle begrænsninger i forhold til YouSee tv-boksen. Vi har samlet nogle spørgsmål omkring appen til LG Smart TV her: