Hvordan bruger jeg YouSee App på Samsung tv

Har du en tv-boks fra YouSee, så har du også mulighed for at benytte YouSee Tv & Film på Samsung Smart TV med Tizen-styresystem. Det vil sige, at du kan benytte YouSee Tv & Film på Samsung Smart TV, som en ekstra mulighed for at se dine tv-kanaler, film og serier. YouSee Tv & Film kan tilgås på Samsung TV med Tizen-styresystemet 2016 og nyere.

Hent app'en på dit Samsung TV

På dit TV skal du åbne APPS i Smart Hub. Her skal du vælge forstørrelsesglasset og søge på YouSee, vælge YouSee Tv & Film app’en og installere den.

Præcis hvordan APPS og Smart Hub ser ud på dit tv, kan være forskellig fra dette billede. Du kan finde hjælp til hvordan du installerer apps på dit tv, i manualen der fulgte med dit tv eller på samsung.dk.

Sådan logger du ind

Når du har installeret app'en og starter YouSee Tv & Film første gang, skal du logge ind med dit YouSee Login. Du skal benytte det YouSee Login der er tilknyttet dit tv-abonnement.

Hvis du er i tvivl om hvilket login du skal bruge, kan du finde hjælp her

Indtast dit brugernavn og din adgangskode på tryk på ”Log ind”. Så er du i gang.

Sådan bruger du app'en

På forsiden finder du det mest sete i tv lige nu.

Klikker du på pil til venstre på din fjernbetjening, eller vælger pilen i toppen af skærmen, så åbner du menuen.

I menuen finder du de punkter du kender fra din tv-boks.

App'en har nogle begrænsninger i forhold til YouSee tv-boksen. Vi har samlet nogle spørgsmål omkring app’en til Samsung Smart TV her: